Σίφνος - Πειραιάς: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Σίφνος - Πειραιάς: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Δρομολόγια πλοίων: 4 ανά εβδομάδα
  • Διάρκεια ταξιδιού: 5 ώρες & 50 λεπτά
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών. Τιμή εισιτηρίου επιβάτη: 43,50€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 77€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Zante Ferries, Seajets
  • Ενδιάμεσα νησιά: Σέριφος, Κύθνος
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Σίφνος - Πειραιάς

Eισιτηρία συμβατικών και ταχύπλοων πλοίων για επιβάτες και οχήματα για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από την Σίφνο για τον Πειραιά μπορείτε να προμηθευτείτε από το booktickets εύκολα και απλά. Κλείσε online τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια γρήγορα και οικονομικά με παραλαβή του e-ticket στο κινητό σας για άμεση επιβίβαση στο πλοίο. Εδώ θα βρεις όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για τις τιμές και τα δρομολόγια των πλοίων για να οργανώσεις το ταξίδι σου!

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Την χειμερινή περίοδο εκτελούνται 4 εβδομαδιαία ακτοπλοϊκά δρομολόγια από την Σίφνο για το λιμάνι του Πειραιά. Ενώ την καλοκαιρινή σεζόν αυξάνονται τα δρομολόγια για τον Πειραιά και πραγματοποιούνται συνήθως με ταχύπλοα επιβατικά σκάφη.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του γρηγορότερου απευθείας δρομολογίου με συμβατικό επιβατικό πλοίο είναι περίπου 6 ώρες. Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού τα δρομολόγια για Σίφνο εκτελούνται από ταχύπλοα σκάφη της Sejets που πραγματοποιούν το ταξίδι σε 2 ώρες και 30 λεπτά.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων πλοίων;

Η τιμή ενός οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 43,50€ με συμβατικό επιβατικό πλοίο της Zante Ferries. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις, την κατηγορία του πλοίου και την θέση του επιβάτη. Την καλοκαιρινή περίοδο το δρομολόγιο πραγματοποιείται κυρίως από ταχύπλοα πλοία από την Seajets με το κόστος του φθηνότερου εισιτηρίου να ανέρχεται στα 68,70€ με χρονική διάρκεια ταξιδιού τις 2 ώρες και 30 λεπτά.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα περισσότερα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν γκαράζ οχημάτων με το κόστος του εισιτηρίου για ένα αυτοκίνητο ξεκινά από 77,70€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Κατά την διαδικασία κράτησης εισιτηρίου επιβάτη έχετε την δυνατότητα να κάνετε κράτηση καμπίνας στα συμβατικά επιβατικά πλοία ή να κάνετε κράτηση θέσεων αεροπορικού τύπου.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Οι φοιτητές έχουν την δυνατότητα έκπτωσης 50% στο ακτοπλοϊκό εισιτήριο για το δρομολόγιο Σίφνος - Πειραιάς η οποία καταχωρείται κατά την κράτηση του εισιτηρίου.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Σίφνος - Πειραιάς;

Τα δρομολόγια των πλοίων από Σίφνος για Πειραιά εκτελούνται την χειμερινή περίοδο από την Zante Ferries με συμβατικά πλοία. Κατά την καλοκαιρινή περίοδο πραγματοποιούνται καθημερινά δρομολόγια από την Seajets με ταχύπλοα πλοία.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Σίφνος - Πειραιάς;

Στο booktickets θα βρεις πληροφορίες για τιμές των εισιτηρίων πλοίων και για όλα τα δρομολόγια. Επίσης παρέχονται λεπτομέρειες σχετικά με τα ωράρια αναχώρησης των πλοίων και τη διάρκεια του ταξιδιού για να οργανώσεις εγκαίρως το ταξίδι σου. Επιπλέον, μπορείς να κλείσεις online φθηνά εισιτήρια πλοίων με όλες τις εκπτώσεις σε επιβάτες και οχήματα!