Σέριφος - Πειραιάς: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Σέριφος - Πειραιάς: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Δρομολόγια πλοίων: 4 ανά εβδομάδα
  • Διάρκεια ταξιδιού: 4ω 50λ
  • Τιμή εισιτηρίου πλοίου: 37,50€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Zante Ferries, Seajets
  • Ενδιάμεσα νησιά: Κύθνος & απευθείας
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Σέριφος - Πειραιάς

Eισιτηρία συμβατικών και ταχύπλοων πλοίων για επιβάτες και οχήματα για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Σέριφο για Πειραιά μπορείτε να προμηθευτείτε από το booktickets εύκολα και απλά. Κλείσε online τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια γρήγορα και οικονομικά με παραλαβή του e-ticket στο κινητό σας για άμεση επιβίβαση στο πλοίο. Εδώ θα βρεις όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για τις τιμές και τα δρομολόγια των πλοίων για να οργανώσεις το ταξίδι σου!

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Την χειμερινή περίοδο εκτελούνται 4 εβδομαδιαία ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Σέριφο για το λιμάνι του Πειραιά. Κατά την καλοκαιρινή περίοδο εκτελούνται 2 καθημερινά δρομολόγια για την Σέριφο και πραγματοποιούνται συνήθως με ταχύπλοα επιβατικά σκάφη.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Ο χρόνος ταξιδιού του γρηγορότερου απευθείας δρομολογίου με συμβατικό επιβατικό πλοίο είναι περίπου 4 ώρες και 50 λεπτά. Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού τα δρομολόγια από Σέριφο εκτελούνται από ταχύπλοα σκάφη και πραγματοποιούν το ταξίδι σε 2 ώρες.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων πλοίων;

Η τιμή ενός οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 37,50€ με συμβατικό επιβατικό πλοίο της Zante Ferries. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις, την κατηγορία του πλοίου και την θέση του επιβάτη. Την καλοκαιρινή περίοδο το απευθείας δρομολόγιο πραγματοποιείται κυρίως από ταχύπλοα πλοία από την Seajets με το κόστος του φθηνότερου εισιτηρίου επιβάτη να ανέρχεται στα 63,70€ και φτάνει τα 76,70€ με ταχύπλοα σκάφη.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα περισσότερα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν γκαράζ οχημάτων με το κόστος του εισιτηρίου για ένα αυτοκίνητο ξεκινά από 73€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Κατά την διαδικασία κράτησης εισιτηρίου επιβάτη έχετε την δυνατότητα να κάνετε κράτηση καμπίνας στα συμβατικά επιβατικά πλοία ή να κάνετε κράτηση θέσεων αεροπορικού τύπου.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Οι φοιτητές έχουν την δυνατότητα έκπτωσης 50% στο ακτοπλοϊκό εισιτήριο για το δρομολόγιο Σέριφος - Πειραιάς η οποία καταχωρείται κατά την κράτηση του εισιτηρίου.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Πειραιάς - Σέριφος;

Τα δρομολόγια των πλοίων από Σέριφο για Πειραιά εκτελούνται την χειμερινή περίοδο από την Zante Ferries με συμβατικά πλοία. Κατά την καλοκαιρινή περίοδο πραγματοποιούνται καθημερινά δρομολόγια από την Seajets με ταχύπλοα πλοία.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς - Σέριφος;

Κλείσε online τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια γρήγορα και οικονομικά στο booktickets! Εδώ θα βρεις όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για τις τιμές των εισιτηρίων και τα δρομολόγια των πλοίων για να οργανώσεις το ταξίδι σου!