Νάξος- Ηράκλειο: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Νάξος- Ηράκλειο: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Δρομολόγια πλοίων: καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού: 3 ώρες 30 λεπτά
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών: 99,7€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 118€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Seajets
  • Ενδιάμεσα νησιά: Ίος, Σαντορίνη
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Νάξος- Ηράκλειο

Eισιτήρια επιβατικών πλοίων με όλες τις εκπτώσεις και προσφορές για επιβάτες και οχήματα για τα δρομολόγια πλοίων από την Νάξο για το Ηράκλειο μπορείτε να προμηθευτείτε εύκολα και απλά από το booktickets. Οργάνωσε από νωρίς τα ταξίδια σας επιλέγοντας τα δρομολόγια των πλοίων που σε εξυπηρετούν μέσα από την πλατφόρμα κράτησης εισιτηρίων πλοίων του booktickets χωρίς επιπρόσθετες ταλαιπωρίες και μεγάλες αναμονές σε ουρές αναμονής λαμβάνοντας το e-ticket στο κινητό σου ή στο email σου.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Από τον Απρίλιο ως τα μέσα Οκτωβρίου εκτελούνται καθημερινά ακτοπλοϊκά δρομολόγια Νάξος- Ηράκλειο από την εταιρεία Seajets.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Ο χρόνος ταξιδιού με ταχύπλοο πλοίο είναι 3 ώρες και 30 λεπτά με ενδιάμεσες στάσεις σε Ίο, Σαντορίνη.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή ενός οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 105€. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Νάξος- Ηράκλειο μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις και την επιλογή της θέσης επιβάτη.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα περισσότερα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν γκαράζ οχημάτων με το κόστος του εισιτηρίου για ένα αυτοκίνητο να ξεκινά από 118€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Κατά την διαδικασία κράτησης εισιτηρίου επιβάτη έχετε την δυνατότητα να κάνετε κράτηση θέσεων αεροπορικού τύπου. Τα σκάφη τύπου καταμαράν δεν έχουν την δυνατότητα κράτησης καμπίνας.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Αν διαθέτεις φοιτητικό πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο ή διεθνή κάρτα ISIC, μπορείς να αγοράσεις με έκπτωση 50% φοιτητικό ακτοπλοϊκό εισιτήριο για το δρομολόγιο Νάξος - Ηράκλειο.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Νάξος- Ηράκλειο;

Τα δρομολόγια των πλοίων Νάξος - Ηράκλειο εκτελούνται την καλοκαιρινή σεζόν από την ακτοπλοϊκή εταιρεία Seajets με ταχύπλοα σκάφη. Συνήθως το δρομολόγιο αυτό εκτελείται από επιβατικό/ οχηματαγωγό σκάφος Power JET της Seajets.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Νάξος- Ηράκλειο;

Μέσω της πλατφόρμας του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Εδώ θα βρεις όλες τα διαθέσιμα δρομολόγια με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για το ταξίδι σου.