Ρόδος - Πειραιάς: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Ρόδος - Πειραιάς: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών. Τιμή εισιτηρίου πλοίου: 45,50€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 128€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Blue Star
  • Ενδιάμεσα νησιά: Χάλκη, Κάρπαθος, Κάσος, Ηράκλειο, Ανάφη, Σαντορίνη
  • Δρομολόγια πλοίων: Καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού: 16 - 22 ώρες
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ρόδος - Πειραιάς

Εισιτήρια πλοίων για επιβάτες και οχήματα με όλες τις εκπτώσεις στις φθηνότερες τιμές για το ταξίδι από Ρόδο για Πειραιά μπορείς να αποκτήσεις εύκολα και απλά από το booktickets. Στην πλατφόρμα του booktickets έχεις την δυνατότητα να κατεβάσεις το ηλεκτρονικό σου εισιτήριο (e-ticket) στο κινητό σου και να ταξιδέψεις αμέσως χωρίς κουραστικές αναμονές στις ουρές των εκδοτηρίων.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Καθημερινά και όλο τον χρόνο εκτελούνται ακτοπλοϊκά δρομολόγια Ρόδος - Πειραιάς, με επιπλέον αύξηση της συχνότητας των δρομολόγιων κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του δρομολογίου κυμαίνεται από 16 ως 22 ώρες. Το ταξίδι εκτελείται με συμβατικά πλοία και ο χρόνος ταξιδιού εξαρτάται από την διαδρομή και τις ενδιάμεσες στάσεις σε άλλα νησιά.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων πλοίων;

Η τιμή του οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 45,50€ με συμβατικό πλοίο και φτάνει τα 73,5€ στις διαδρομές με λιγότερες στάσεις. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Ρόδος - Πειραιάς μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις και την επιλογή της θέσης επιβάτη.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν γκαράζ με το κόστος ενός εισιτηρίου ΙΧ αυτοκινήτου να ξεκινά από 128€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Με την κατοχή φοιτητικού πάσου από ελληνικό πανεπιστήμιο ή διεθνή κάρτα ISIC, μπορείς να αγοράσεις με έκπτωση 50% φοιτητικό ακτοπλοϊκό εισιτήριο για το δρομολόγιο Ρόδος - Πειραιάς.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Ρόδος - Πειραιάς;

Τα δρομολόγια των πλοίων από Ρόδο για Πειραιά εκτελούνται όλο τον χρόνο από την Blue Star Ferries και πραγματοποιούνται με συμβατικά πλοία.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ρόδος - Πειραιάς;

Μέσω της πλατφόρμας του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Εδώ θα βρεις όλες τα διαθέσιμα δρομολόγια με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για το ταξίδι σου.