Σαντορίνη - Σύρος: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Σαντορίνη - Σύρος: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών: 18€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 50€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Blue Star, Fast Ferries, Saos, Seajets
  • Ενδιάμεσα νησιά: Ίος, Σίκινος, Φολέγανδρος, Νάξος, Πάρος
  • Δρομολόγια πλοίων: 4 κάθε ημέρα
  • Διάρκεια ταξιδιού: 9 ώρες
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Σαντορίνη - Σύρος

Φθηνά εισιτήρια επιβατικών πλοίων με όλες τις εκπτώσεις και προσφορές για επιβάτες και οχήματα για τα δρομολόγια πλοίων Σαντορίνη - Σύρος μπορείτε να προμηθευτείτε εύκολα και απλά από το booktickets. Οργάνωσε από νωρίς τα ταξίδια σας επιλέγοντας τα δρομολόγια των πλοίων που σε εξυπηρετούν μέσα από την πλατφόρμα κράτησης εισιτηρίων πλοίων του booktickets χωρίς επιπρόσθετες ταλαιπωρίες και μεγάλες αναμονές σε ουρές αναμονής λαμβάνοντας το e-ticket στο κινητό σου ή στο email σου.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Την χειμερινή περίοδο εκτελούνται 2 ακτοπλοϊκά δρομολόγια κάθε εβδομάδα από Σαντορίνη για Σύρο από την εταιρεία Saos Ferries με ενδιάμεσες στάσεις στα νησιά Θηρασιά, Ίος, Σίκινος, Φολέγανδρος, Νάξος, Πάρος. Το καλοκαίρι εκτελείται καθημερινά το δρομολόγιο αυτό από περισσότερες ακτοπλοϊκές εταιρείες.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Ο χρόνος ταξιδιού με συμβατικό πλοίο από την Saos Ferries είναι περίπου 9 ώρες. Ο χρόνος ταξιδιού με ταχύπλοα πλοία της Seajets την καλοκαιρινή περίοδο μειώνεται σε 2 ώρες και 30 λεπτά.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή ενός οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 18€ με συμβατικό πλοίο. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Σαντορίνη - Σύρος μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις και την επιλογή της θέσης επιβάτη. Την καλοκαιρινή σεζόν το κόστος ενός εισιτηρίου επιβάτη ανέρχεται στα 59€.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα περισσότερα πλοία έχουν την δυνατότητα μεταφοράς οχημάτων με το κόστος ενός εισιτηρίου ΙΧ αυτοκινήτου να ξεκινά από 50€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Κατά την διαδικασία κράτησης εισιτηρίου επιβάτη έχετε την δυνατότητα να κάνετε κράτηση θέσεων αεροπορικού τύπου. Τα σκάφη τύπου καταμαράν δεν έχουν την δυνατότητα κράτησης καμπίνας.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Αν διαθέτεις φοιτητικό πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο ή διεθνή κάρτα ISIC, μπορείς να αγοράσεις με έκπτωση 50% φοιτητικό ακτοπλοϊκό εισιτήριο για το δρομολόγιο Σαντορίνη - Σύρος.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Σαντορίνη - Σύρος;

Τα δρομολόγια των πλοίων Σαντορίνη - Σύρος εκτελούνται από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες από την Blue Star Ferries, Saos Ferries, Fast Ferries και Seajets.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Σαντορίνη - Σύρος;

Μέσω της πλατφόρμας του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Εδώ θα βρεις όλες τα διαθέσιμα δρομολόγια με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για το ταξίδι σου.