Τήνος - Ραφήνα: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Τήνος - Ραφήνα: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Συχνότητα δρομολογίων : καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού : 2 ώρες - 3 ώρες & 45 λεπτά
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών. Τιμή εισιτηρίου:35€ - 46€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 67€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Blue Star Ferries, Fast Ferries, Golden Star Ferries, Seajets
  • Ενδιάμεσα νησιά : Άνδρος
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Τήνος - Ραφήνα

Αγόρασε φθηνά εισιτήρια πλοίων στο booktickets για το δρομολόγιο Τήνος - Ραφήνα. Εδώ θα βρεις όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για τις τιμές και τα δρομολόγια των πλοίων για να οργανώσεις το ταξίδι σου! Με μερικά μόνο κλικ μπορείς εύκολα και απλά να κατεβάσεις το ηλεκτρονικό σου εισιτήριο (e-ticket) στο κινητό σου.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Καθημερινά πραγματοποιούνται πάνω από δύο δρομολόγια Τήνος - Ραφήνα, με επιπλέον αύξηση έως και δέκα δρομολόγια το καλοκαίρι.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του δρομολογίου είναι 1 ώρα και 50 λεπτά με ταχύπλοο σκάφος, ενώ με συμβατικό πλοίο φθάνει τις 3ώρες και 45 λεπτά.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή του εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 35€ με συμβατικό πλοίο και 46€ με ταχύπλοο. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Τήνος - Ραφήνα μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις και την επιλογή της θέσης.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα περισσότερα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν γκαράζ οχημάτων με το κόστος του εισιτηρίου για ένα αυτοκίνητο να ξεκινά από 67€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Μπορείς να αγοράσεις ένα φοιτητικό εισιτήριο για το δρομολόγιο Τήνος - Ραφήνα, εάν έχεις ένα έγκυρο φοιτητικό πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο. Με το εν λόγω πάσο, δικαιούσαι έκπτωση που φτάνει έως και 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Τήνος - Ραφήνα;

Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες Fast Ferries, Golden Star Ferries εκτελούν όλο τον χρόνο το δρομολόγιο Τήνος - Ραφήνα, ενώ οι εταιρείες Blue Star Ferries και Seajets πραγματοποιούν το δρομολόγια κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Τήνος - Ραφήνα;

Μέσω της πλατφόρμας του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Εδώ θα βρεις όλες τα διαθέσιμα δρομολόγια με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για τις ανάγκες σου.