Ύδρα - Πειραιάς: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Ύδρα - Πειραιάς: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών. Τιμή εισιτηρίου επιβάτη: 36€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Hellenic Seaways, Alpha lines
  • Ενδιάμεσα νησιά: Πόρος
  • Δρομολόγια πλοίων: 2 καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού: 1 ώρα & 50 λεπτά
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ύδρα - Πειραιάς

Eισιτηρία πλοίων από Ύδρα για Πειραιά για επιβάτες και οχήματα με όλες τις εκπτώσεις και προσφορές για όλα τα δρομολόγια πλοίων μπορείτε να προμηθευτείτε από το booktickets. Εδώ θα βρείτε όλες τις πληροφορίες για τις τιμές των εισιτηρίων πλοίων για τα δρομολόγια των πλοίων. Επίσης παρέχονται λεπτομέρειες σχετικά με τα ωράρια αναχώρησης των πλοίων καθώς και τον χρόνο του ταξιδιού για να οργανώσεις εγκαίρως το ταξίδι σου. Επιπλέον, μπορείς να κλείσεις online φθηνά εισιτήρια πλοίων με e-ticket με όλες τις εκπτώσεις σε επιβάτες και οχήματα!

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Καθ' όλη την διάρκεια του χρόνου εκτελούνται 2 καθημερινά ακτοπλοϊκά δρομολόγια με ταχύπλοα πλοία από την Ύδρα για το λιμάνι του Πειραιά.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του γρηγορότερου δρομολογίου με ταχύπλοο επιβατικό πλοίο και ενδιάμεση στάση στον Πόρο είναι 1 ώρα και 50 λεπτά.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων πλοίων;

Η τιμή ενός οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 36€. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις, την κατηγορία του πλοίου και την θέση του επιβάτη. Τα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο δεν διαθέτουν γκαράζ για μεταφορά οχημάτων.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Οι φοιτητές έχουν την δυνατότητα έκπτωσης 50% στο ακτοπλοϊκό εισιτήριο για το δρομολόγιο Ύδρα - Πειραιάς η οποία καταχωρείται κατά την κράτηση του εισιτηρίου.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Ύδρα - Πειραιάς;

Τα δρομολόγια των πλοίων Ύδρα - Πειραιάς εκτελούνται από την Hellenic Seaways με τα ταχύπλοα Aero Highspeed και την Alpha lines με το Speed Cat I.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ύδρα - Πειραιάς;

Κλείσε online τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια γρήγορα και οικονομικά στο booktickets! Εδώ θα βρεις όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για τις τιμές των εισιτηρίων και τα δρομολόγια των πλοίων για να οργανώσεις το ταξίδι σου!