Αθήνα (Όλα τα λιμάνια) - Νάξος: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Αθήνα (Όλα τα λιμάνια) - Νάξος: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Δρομολόγια πλοίων: 2 - 9 καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού: 5ω 20λ
  • Ακτοπλοικά εισιτήρια: 22€ - 72€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 116€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Fast Ferries, Seajets
  • Ενδιάμεσα νησιά: Σύρος, Πάρος, Μύκονος
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Αθήνα (Όλα τα λιμάνια) - Νάξος

Eισιτήρια πλοίων για επιβάτες και αυτοκίνητα για τα δρομολόγια από τα λιμάνια της Αθήνας, Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο για Νάξο με όλες τις εκπτώσεις μπορείτε να προμηθευτείτε εύκολα και απλά από το booktickets. Κλείσε online τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια γρήγορα και οικονομικά! Εδώ θα βρεις όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για τις τιμές και τα δρομολόγια των πλοίων για να οργανώσεις το ταξίδι σου!

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Καθ' όλη την διάρκεια του χρόνου εκτελούνται καθημερινά 2 ακτοπλοϊκά δρομολόγια από το λιμάνι του Πειραιά για Νάξο τον Χειμώνα. Κατά την καλοκαιρινή σεζόν πραγματοποιούνται μέχρι 9 καθημερινά ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Πειραιά, 2 δρομολόγια από Ραφήνα και ένα από Λαύριο μία φορά την εβδομάδα. Τα πλοία φεύγουν συνήθως από τις πύλες Ε6 ή Ε7 του Πειραιά.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του γρηγορότερου δρομολογίου με συμβατικό επιβατικό πλοίο είναι περίπου 5 ώρες με στάσεις σε Σύρο , Πάρο ή Μύκονο. Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού τα δρομολόγια για Νάξο εκτελούνται και από ταχύπλοα σκάφη με το γρηγορότερο της Seajets να πραγματοποιεί το ταξίδι σε 3 ώρες και 25 λεπτά κάνοντας στάσεις σε Σύρο και Μύκονο.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή ενός οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 43€. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Πειραιάς - Νάξος μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις, την κατηγορία του πλοίου και την θέση του επιβάτη. Την καλοκαιρινή περίοδο το δρομολόγιο πραγματοποιείται και από ταχύπλοα πλοία με το κόστος του φθηνότερου εισιτηρίου να ανέρχεται στα 72,50€ με την Hellenic Seaways με τα Aero Highspeed σκάφη και 4 ώρες διάρκεια ταξιδιού.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα περισσότερα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν γκαράζ οχημάτων με το κόστος του εισιτηρίου για ένα αυτοκίνητο να ξεκινά από 116€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Κατά την διαδικασία κράτησης εισιτηρίου επιβάτη έχετε την δυνατότητα να κάνετε κράτηση καμπίνας ή να κάνετε κράτηση θέσεων αεροπορικού τύπου.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Αθήνα (Όλα τα λιμάνια)- Νάξος;

Τα δρομολόγια των πλοίων από Πειραιά για Νάξο εκτελούνται όλο τον χρόνο από την Blue Star Ferries και πραγματοποιούνται με συμβατικά επιβατικά πλοία. Κατά την καλοκαιρινή περίοδο πραγματοποιούνται καθημερινά δρομολόγια και από τις εταιρείες Hellenic Seaways, Fast Ferries και Seajets με ταχύπλοα πλοία.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Αθήνα (Όλα τα λιμάνια)- Νάξος;

Στο booktickets θα βρεις πληροφορίες για τα όλα τα δρομολόγια των πλοίων και τις τιμές των εισιτηρίων. Επίσης παρέχονται λεπτομέρειες σχετικά με τα ωράρια αναχώρησης των πλοίων και τη διάρκεια του ταξιδιού για να οργανώσεις εγκαίρως το ταξίδι σου. Επιπλέον, μπορείς να κλείσεις online φθηνά εισιτήρια πλοίων με όλες τις εκπτώσεις σε επιβάτες και οχήματα! Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα δρομολόγια των πλοίων και οι τιμές των εισιτηρίων μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με την χρονική περίοδο. Προτείνεται να ελέγχετε το booktickets για την έγκαιρη ενημέρωσή σας σε ότι αφορά το ταξίδι σας.