Μύκονος - Αθήνα: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Μύκονος - Αθήνα: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Δρομολόγια πλοίων: καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού: 3 - 5 ώρες
  • Εισιτήρια πλοίων: 43€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 120€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Blue Star Ferries, Fast Ferries, Golden Star Ferries, Seajets
  • Ενδιάμεσα νησιά: Τήνος, Σύρος
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Μύκονος - Αθήνα

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών και αυτοκινήτων για όλες τις αναχωρήσεις των δρομολόγιων από την Μύκονο για τα λιμάνια της Αθήνας, τον Πειραιά και την Ραφήνα μπορείτε να προμηθευτείτε εύκολα και απλά από το booktickets. Κλείστε online τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια γρήγορα και οικονομικά! Εδώ θα βρείτε όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για τις τιμές και τα δρομολόγια των πλοίων για να οργανώσετε το ταξίδι σας!

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Καθ' όλη την διάρκεια του χρόνου εκτελούνται καθημερινά ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Μύκονο για το λιμάνι του Πειραιά και της Ραφήνας. Κατά την καλοκαιρινή σεζόν τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια αυξάνονται με καθημερινές αναχωρήσεις.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του γρηγορότερου δρομολογίου με συμβατικό επιβατικό πλοίο είναι 4 ώρες και 40 λεπτά για απευθείας σύνδεση και με στάσεις σε Τήνο και Σύρο και ο χρόνος ταξιδιού ανέρχεται σε 5 ώρες. Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού τα δρομολόγια από Μύκονο εκτελούνται και από ταχύπλοα σκάφη με το γρηγορότερο της Seajets να πραγματοποιεί το ταξίδι σε 2 ώρες και 55 λεπτά.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή ενός οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 43€. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Μύκονος - Αθήνα μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις και την επιλογή της θέσης επιβάτη. Τα δρομολόγια από Ραφήνα ξεκινάνε από 38€ με την Fast ferries και ενδιάμεσες στάσεις σε Άνδρο και Τήνο. Την καλοκαιρινή περίοδο το δρομολόγιο πραγματοποιείται και από ταχύπλοα πλοία της Seajets με το κόστος του φθηνότερου εισιτηρίου επιβάτη να ανέρχεται στα 71€.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα περισσότερα πλοία έχουν γκαράζ και το κόστος ενός εισιτηρίου ΙΧ αυτοκινήτου ξεκινά από 127€ με ταχύπλοα πλοία Seajets ενώ με συμβατικά πλοία της Blue Star Ferries το κόστος εισιτηρίου ενός αυτοκινήτου είναι 120€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Κατά την διαδικασία κράτησης εισιτηρίου επιβάτη έχετε την δυνατότητα να κάνετε κράτηση καμπίνας για όσους επιβάτες θέλετε ή να κάνετε κράτηση θέσεων αεροπορικού τύπου.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Με πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο ή διεθνή κάρτα ISIC, μπορούν οι φοιτητές να αγοράσουν με έκπτωση 50% φοιτητικό ακτοπλοϊκό εισιτήριο για το δρομολόγιο Μύκονος - Αθήνα.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Μύκονος - Αθήνα;

Τα δρομολόγια των πλοίων από την Μύκονο για τα λιμάνια της Αθήνας Πειραιά και Ραφήνα εκτελούνται όλο τον χρόνο από την Blue Star Ferries και πραγματοποιούνται με συμβατικά επιβατικά πλοία. Κατά την καλοκαιρινή περίοδο πραγματοποιούνται καθημερινά δρομολόγια και από τις εταιρείες Fast Ferries, Golden Star Ferries και Seajets.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Μύκονος - Αθήνα;

Μέσω της πλατφόρμας του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Εδώ θα βρεις όλες τα διαθέσιμα δρομολόγια με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για το ταξίδι σου. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα δρομολόγια των πλοίων και οι τιμές των εισιτηρίων μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με την χρονική περίοδο. Προτείνεται να ελέγχετε το booktickets για την έγκαιρη ενημέρωσή σας σε ότι αφορά το ταξίδι σας.