Σύρος - Λαύριο: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Σύρος - Λαύριο: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Τιμή εισιτηρίου επιβάτη: 18€
  • Τιμή εισιτηρίου αυτοκινήτου: 61€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Blue Star, Saos Ferries
  • Δρομολόγια πλοίων: 3 κάθε εβδομάδα
  • Διάρκεια ταξιδιού: 5 ώρες
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά Σύρος - Λαύριο

Ακτοπλοϊκά για επιβάτες και αυτοκίνητα και κρατήσεις εισιτηρίων πλοίων για αυτό το δρομολόγιο με Blue Star ferries & Saos Ferries μπορείτε να κάνετε μέσω του booktickets με μερικά μόνο κλικ. Εδώ θα βρεις όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για τις τιμές και τα δρομολόγια των πλοίων για να οργανώσεις το ταξίδι σου!

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Κάθε εβδομάδα εκτελούνται 2 - 3 ακτοπλοϊκά δρομολόγια από την Σύρο για το λιμάνι του Λαυρίου. Κατά την καλοκαιρινή σεζόν τα δρομολόγια προς Σύρο αυξάνονται.

Ποιος είναι ο χρόνος ταξιδιού;

Η διάρκεια του γρηγορότερου δρομολογίου με συμβατικό επιβατικό πλοίο είναι 5 ώρες και 15 λεπτά με συμβατικά επιβατικά πλοία της Blue Star ferries και της Saos Ferries με ενδιάμεσες στάσεις στα νησιά Κέα και Κύθνος.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή ενός οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη με συμβατικό πλοίο ξεκινά από 18€ με την Blue Star ferries. Ωστόσο, η τελική τιμή του εισιτηρίου Σύρος - Λαύριο μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις και την επιλογή της θέσης επιβάτη.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα εισιτήρια για αυτό το δρομολόγιο είναι διαθέσιμα για οχήματα, όπως αυτοκίνητα και μηχανές. Το κόστος ενός εισιτηρίου ΙΧ αυτοκινήτου ξεκινά από 61€ με συμβατικό καράβι της Blue Star ferries χωρίς τις εκπτώσεις.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο;

Τα δρομολόγια των πλοίων από την Σύρο για το Λαύριο εκτελούνται όλο τον χρόνο από την Blue Star Ferries και πραγματοποιούνται με συμβατικά επιβατικά πλοία. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα πραγματοποιούνται δρομολόγια και από την Saos Ferries.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια;

Μέσω της πλατφόρμας του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Εδώ θα βρεις όλες τα διαθέσιμα δρομολόγια με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για το ταξίδι σου.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα δρομολόγια των πλοίων και οι τιμές των εισιτηρίων μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με την χρονική περίοδο. Προτείνεται να ελέγχετε το booktickets για την έγκαιρη ενημέρωσή σας σε ότι αφορά το ταξίδι σας.