Χανιά  - Αθήνα: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Χανιά - Αθήνα: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Συχνότητα δρομολογίων : καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού : 9 ώρες
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών: 48€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 79€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες : ΑΝΕΚ Superfast ferries, Blue Star Ferries
  • Ενδιάμεσα νησιά : Απευθείας
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Χανιά - Αθήνα

Στο booktickets μπορείς εύκολα και απλά να αγοράσεις εισιτήρια πλοίων για επιβάτες και αυτοκίνητα για την Αθήνα και το λιμάνι του Πειραιά από τα Χανιά. Με μερικά μόνο κλικ μπορείς να κατεβάσεις το ηλεκτρονικό σου εισιτήριο (e-ticket) στο κινητό σου.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Καθημερινά πραγματοποιούνται δρομολόγια πλοίων από τα Χανιά για την Αθήνα και το λιμάνι του Πειραιά, με επιπλέον αύξηση των δρομολόγιων το καλοκαίρι.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του δρομολογίου είναι κατά μέσω όρο 9 ώρες και εκτελείται με συμβατικό πλοίο.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων πλοίων;

Η τιμή του εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 48€. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Χανιά - Αθήνα μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις και την επιλογή της θέσης.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Μία καλή επιλογή για πιο ξεκούραστο ταξίδι είναι το κλείσιμο καμπίνας για το δρομολόγιο Χανιά - Αθήνα. Κατά την διαδικασία κράτησης εισιτηρίου επιβάτη έχετε την δυνατότητα να κάνετε κράτηση καμπίνας ή να κάνετε κράτηση θέσεων αεροπορικού τύπου.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα περισσότερα πλοία διαθέτουν γκαράζ και το κόστος ενός εισιτηρίου ΙΧ αυτοκινήτου ξεκινά από 79€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Χανιά - Αθήνα;

Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν με συμβατικά πλοία το δρομολόγιο Χανιά - Αθήνα είναι η ΑΝΕΚ Superfast Ferries και η Blue Star Ferries

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Χανιά - Αθήνα;

Μέσω της πλατφόρμας του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια από Χανιά για Αθήνα με μερικά κλικ. Εδώ θα βρεις όλες τα διαθέσιμα δρομολόγια με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για τις ανάγκες σου.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα δρομολόγια των πλοίων και οι τιμές των εισιτηρίων μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με την χρονική περίοδο, επομένως προτείνεται να ελέγχετε στο booktickets για έγκαιρη ενημέρωσή σας.