Πειραιάς - Σύρος: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Πειραιάς - Σύρος: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών. Τιμή εισιτηρίου επιβάτη: 18€ - 59,7€
  • Τιμή εισιτηρίου αυτοκινήτου: 102,5€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Blue Star, Fast Ferries, Seajets
  • Δρομολόγια πλοίων: 2 - 3 καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού: 2 - 4 ώρες
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς - Σύρος

Eισιτήρια πλοίων για επιβάτες και αυτοκίνητα για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από τον Πειραιά για την Σύρο μπορείς να προμηθευτείς εύκολα και απλά από το booktickets. Κλείσε online τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια γρήγορα και οικονομικά! Εδώ θα βρεις όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για τις τιμές και τα δρομολόγια των πλοίων για να οργανώσεις το ταξίδι σου!

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Καθ' όλη την διάρκεια του χρόνου εκτελούνται καθημερινά 2 - 3 ακτοπλοϊκά δρομολόγια από το λιμάνι του Πειραιά για την Σύρο. Κατά την καλοκαιρινή σεζόν τα δρομολόγια προς Σύρο αυξάνονται.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του γρηγορότερου δρομολογίου με συμβατικό επιβατικό πλοίο είναι 3 ώρες και 35 λεπτά ενώ με ταχύπλοο ο χρόνος μειώνεται σε 2 ώρες. Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού τα δρομολόγια για Σύρο εκτελούνται και από ταχύπλοα σκάφη με το γρηγορότερο της Seajets να πραγματοποιεί το ταξίδι σε 2 ώρες.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή ενός οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη με συμβατικό πλοίο ξεκινά από 36,50€. Με ταχύπλοο σκάφος της Seajets το κόστος εισιτηρίου επιβάτη ανέρχεται στα 54,70€. Ωστόσο, η τελική τιμή του εισιτηρίου Πειραιάς - Σύρος μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις και την επιλογή της θέσης επιβάτη.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Το κόστος ενός εισιτηρίου ΙΧ αυτοκινήτου ξεκινά από 87,70€ με ταχύπλοο σκάφος της Seajets ενώ με συμβατικό καράβι της Blue Star Ferries ανέρχεται στα 102,5€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Με πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο ή διεθνή κάρτα ISIC, μπορούν οι φοιτητές να αγοράσουν με έκπτωση 50% φοιτητικό ακτοπλοϊκό εισιτήριο για το δρομολόγιο Πειραιάς - Σύρος.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Πειραιάς - Σύρος;

Τα δρομολόγια των πλοίων από Πειραιά για Σύρο εκτελούνται όλο τον χρόνο από την Blue Star Ferries και πραγματοποιούνται με συμβατικά επιβατικά πλοία. Κατά την καλοκαιρινή περίοδο πραγματοποιούνται καθημερινά δρομολόγια και από τις εταιρείες Fast Ferries και Seajets με ταχύπλοα πλοία.

Πειραιάς - Σύρος: Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια ;

Μέσω της πλατφόρμας του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Εδώ θα βρεις όλες τα διαθέσιμα δρομολόγια με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για το ταξίδι σου.