Αμοργός - Πειραιάς: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Αμοργός - Πειραιάς: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Δρομολόγια πλοίων: 4 - 5 κάθε εβδομάδα
  • Διάρκεια ταξιδιού : 9 ώρες
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών. Τιμή εισιτηρίου επιβάτη: 42€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 85,50€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες : Blue Star Ferries
  • Ενδιάμεσα νησιά : Δονούσα, Νάξος, Πάρος
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Αμοργός - Πειραιάς

Φθηνά εισιτήρια πλοίων με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις επιβατών και οχημάτων για τα δρομολόγια των πλοίων από Αμοργό για Πειραιά μπορείτε να αγοράσετε εύκολα και απλά στο booktickets! Εδώ θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τις αναχωρήσεις των πλοίων, τις ακτοπλοϊκές εταιρείες και τα προσφερόμενα ταξίδια που θα διευκολύνουν το ταξίδι σας.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Συνήθως, υπάρχουν 4 - 5 δρομολόγια πλοίων την εβδομάδα από τα λιμάνια της Αμοργού (Κατάπολα και Αιγιάλη) για Πειραιά, με επιπλέον αύξηση των δρομολογίων το καλοκαίρι.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του δρομολογίου από Κατάπολα για Πειραιά είναι 9 ώρες και 30 λεπτά ενώ από Αιγιάλη μειώνεται σε 8 ώρες και 30 λεπτά. Τα δρομολόγια εκτελούνται με συμβατικό πλοίο από την ακτοπλοϊκή εταιρεία Blue Star Ferries. Την καλοκαιρινή περίοδο τα δρομολόγια εκτελούνται και από ταχύπλοα σκάφη με διάρκεια ταξιδιού λιγότερο από 6 ώρες.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή του εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη είναι 42€. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Αμοργός - Πειραιάς μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις, τον τύπο του πλοίου και την επιλογή της θέσης.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα περισσότερα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν γκαράζ οχημάτων με το κόστος του εισιτηρίου για ένα αυτοκίνητο να ξεκινά από 85,50€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Μπορείς να κλείσεις φοιτητικό εισιτήριο πλοίου με έκπτωση 50% για το δρομολόγιο Αμοργός - Πειραιάς, εάν διατίθεται φοιτητικό πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο ή διεθνή κάρτα ISIC.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Αμοργός - Πειραιάς;

Η Αμοργός έχει δύο φυσικά λιμάνια, τα Κατάπολα και την Αιγιάλη. Πρωτεύουσα είναι η Χώρα Αμοργού με κύριο λιμάνι τα Κατάπολα. Η ακτοπλοϊκή εταιρεία που εκτελεί με συμβατικά πλοία το δρομολόγιο Αμοργός - Πειραιάς όλο τον χρόνο είναι η Blue star Ferries.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Αμοργός - Πειραιάς;

Στην πλατφόρμα του booktickets, έχεις τη δυνατότητα να κάνεις ηλεκτρονική κράτηση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για το δρομολόγιο Αμοργό - Πειραιάς. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για τις ανάγκες σου. Κλείσε τα εισιτήριά σου για το ταξίδι από την Αμοργό για τον Πειραιά από το κινητό σου με την αξιοπιστία και άνεση του booktickets.