Πάρος - Πειραιάς: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Πάρος - Πειραιάς: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Δρομολόγια πλοίων: 2 - 7 την εβδομάδα
  • Διάρκεια ταξιδιού: 4 ώρες
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών. Τιμή εισιτηρίου επιβάτη: 40,50€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 116€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Seajets, Fast Ferries
  • Ενδιάμεσα νησιά: Απευθείας, Μύκονος, Σύρος
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πάρος - Πειραιάς

Στο booktickets θα βρείτε εισιτήρια πλοίων επιβατών και αυτοκινήτων με όλες τις εκπτώσεις για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Πάρο - Πειραιά. Στην πλατφόρμα του booktickets έχετε την δυνατότητα να κατεβάσεις το ηλεκτρονικό σου εισιτήριο (e-ticket) στο κινητό σου και στο emails σου και να ταξιδέψεις αμέσως χωρίς κουραστικές αναμονές στις ουρές των εκδοτηρίων. Ολοκληρώστε την κράτηση σας εξασφαλίζοντας εγκαίρως τη θέση σας στο πλοίο.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Όλο τον χρόνο καθημερινά εκτελούνται 2 ακτοπλοϊκά δρομολόγια Πάρος - Πειραιάς. Κατά την καλοκαιρινή περίοδο φθάνουν μέχρι 7 τα καθημερινά δρομολόγια που αναχωρούν από την Πάρο για τον Πειραιά.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Ο χρόνος ταξιδιού του γρηγορότερου απευθείας δρομολογίου με συμβατικό επιβατικό πλοίο είναι περίπου 4 ώρες. Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού τα δρομολόγια εκτελούνται και από ταχύπλοα σκάφη με το γρηγορότερο Highspeed 4 της Hellenic seaways να πραγματοποιεί το ταξίδι σε λιγότερο από 3 ώρες.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή ενός οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 40,50€. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Πάρος - Πειραιάς μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις, την κατηγορία του πλοίου και την θέση του επιβάτη. Την καλοκαιρινή περίοδο το δρομολόγιο πραγματοποιείται και από ταχύπλοα πλοία με το κόστος του φθηνότερου εισιτηρίου να ανέρχεται στα 67€. Κάποια δρομολόγια των ταχύπλοων σκαφών κάνουν ενδιάμεσες στάσεις σε Μύκονο και Σύρο.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα περισσότερα πλοία έχουν την δυνατότητα μεταφοράς οχημάτων με το κόστος ενός εισιτηρίου ΙΧ αυτοκινήτου να ξεκινά από 116€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Έχετε την δυνατότητα να κάνετε κράτηση καμπίνας στα συμβατικά πλοία κατά την διαδικασία κράτησης εισιτηρίων επιβατών ή να κάνετε κράτηση θέσεων αεροπορικού τύπου.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Στους φοιτητές που έχουν πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο ή διεθνή κάρτα ISIC παρέχεται έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για το δρομολόγιο Πάρος - Πειραιάς.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Πάρος - Πειραιάς;

Τα δρομολόγια των πλοίων Πάρος - Πειραιάς εκτελούνται όλο τον χρόνο από την Blue Star Ferries με συμβατικά πλοία. Κατά την καλοκαιρινή περίοδο πραγματοποιούνται καθημερινά δρομολόγια και από τις εταιρείες Hellenic seaways, Fast Ferries και Seajets με ταχύπλοα πλοία.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πάρος - Πειραιάς;

Μέσω του συστήματος κρατήσεων εισιτηρίων του booktickets, έχετε τη δυνατότητα να δείτε άμεσα σε πραγματικό χρόνο τις διαθέσιμες τιμές και αναχωρήσεις για τα πλοία από Πάρο και να κλείσετε τα εισιτήριά σας σε λίγα μόνο λεπτά. Με την ευκολία και την ταχύτητα του διαδικτυακού συστήματος του booktickets μπορείτε να κάνετε την κράτησή του εισιτηρίου σας online και να έχετε το εισιτήριό σας στο κινητό.