Πάρος - Ραφήνα: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Πάρος - Ραφήνα: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Δρομολόγια πλοίων: καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού: 3 ώρες 35 λεπτά
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών: 69€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 70€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Golden Star Ferries, Seajets
  • Ενδιάμεσα νησιά: Μύκονος, Τήνος, Άνδρος
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πάρος - Ραφήνα

Στο booktickets θα βρείτε εισιτήρια πλοίων επιβατών και αυτοκινήτων με όλες τις εκπτώσεις για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Πάρος - Ραφήνα. Στην πλατφόρμα του booktickets έχετε την δυνατότητα να κατεβάσεις το ηλεκτρονικό σου εισιτήριο (e-ticket) στο κινητό σου και στο emails σου και να ταξιδέψεις αμέσως χωρίς κουραστικές αναμονές στις ουρές των εκδοτηρίων. Ολοκληρώστε την κράτηση σας εξασφαλίζοντας εγκαίρως τη θέση σας στο πλοίο.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Κατά την καλοκαιρινή περίοδο από Μάιο ως τα μέσα Οκτωβρίου εκτελούνται καθημερινά 2 ακτοπλοϊκά δρομολόγια Πάρος - Ραφήνα.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Ο χρόνος ταξιδιού του γρηγορότερου δρομολογίου είναι περίπου 3 ώρες και 35 λεπτά. Τα δρομολόγια εκτελούνται από ταχύπλοα σκάφη τύπου καταμαράν από την Golden Star Ferries, ενώ η Seajets εκτελεί το δρομολόγιο με το επιβατικό οχηματαγωγό πλοίο Tera Jet.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων πλοίων;

Η τιμή ενός οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 69€. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Πάρος - Ραφήνα μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις, την κατηγορία του πλοίου και την θέση του επιβάτη. Τα ταχύπλοα σκάφη κάνουν ενδιάμεσες στάσεις σε Μύκονο, Τήνο και Άνδρο.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα περισσότερα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν γκαράζ οχημάτων με το κόστος του εισιτηρίου για ένα αυτοκίνητο να ξεκινά από 80€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Τα πλοία που εκτελούν την διαδρομή αυτή δεν έχουν την δυνατότητα να κάνετε κράτηση καμπίνας. Μπορείτε όμως για πιο άνετο ταξίδι να κάνετε κράτηση θέσεων αεροπορικού τύπου.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Στους φοιτητές που έχουν πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο ή διεθνή κάρτα ISIC παρέχεται έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για το δρομολόγιο Πάρος - Ραφήνα.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο ;

Τα δρομολόγια των πλοίων Πάρος - Ραφήνα εκτελούνται όλο τον χρόνο από την Golden Star Ferries με το πλοίο Superexpress. Κατά την καλοκαιρινή περίοδο πραγματοποιούνται καθημερινά δρομολόγια και από την εταιρεία Seajets με το επιβατικό πλοίο Tera Jet.

Πάρος - Ραφήνα: Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια ;

Μέσω του συστήματος κρατήσεων εισιτηρίων του booktickets, έχετε τη δυνατότητα να δείτε άμεσα σε πραγματικό χρόνο τις διαθέσιμες τιμές και αναχωρήσεις για τα πλοία από Πάρο και να κλείσετε τα εισιτήριά σας σε λίγα μόνο λεπτά. Με την ευκολία και την ταχύτητα του διαδικτυακού συστήματος του booktickets μπορείτε να κάνετε την κράτησή του εισιτηρίου σας online και να έχετε το εισιτήριό σας στο κινητό.