Ραφήνα - Πάρος: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Ραφήνα - Πάρος: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών. Τιμή εισιτηρίου επιβάτη: 69€
  • Τιμή εισιτηρίου αυτοκινήτου: 70€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Golden Star, Seajets
  • Ενδιάμεσα νησιά: Άνδρος, Τήνος, Μύκονος
  • Δρομολόγια πλοίων: καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού: 3 ώρες 35 λεπτά
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ραφήνα - Πάρος

Στο booktickets θα βρείτε εισιτήρια πλοίων επιβατών και αυτοκινήτων με όλες τις εκπτώσεις για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Ραφήνα - Πάρος. Στην πλατφόρμα του booktickets έχετε την δυνατότητα να κατεβάσεις το ηλεκτρονικό σου εισιτήριο (e-ticket) στο κινητό σου και στο emails σου και να ταξιδέψεις αμέσως χωρίς κουραστικές αναμονές στις ουρές των εκδοτηρίων. Ολοκληρώστε την κράτηση σας εξασφαλίζοντας εγκαίρως τη θέση σας στο πλοίο.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Κατά την καλοκαιρινή περίοδο από Μάιο ως τα μέσα Οκτωβρίου εκτελούνται καθημερινά 2 ακτοπλοϊκά δρομολόγια Ραφήνα - Πάρος.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Ο χρόνος ταξιδιού του γρηγορότερου δρομολογίου είναι περίπου 3 ώρες και 35 λεπτά. Τα δρομολόγια εκτελούνται από ταχύπλοα σκάφη τύπου καταμαράν από την Golden Star Ferries, ενώ η Seajets εκτελεί το δρομολόγιο με το επιβατικό οχηματαγωγό πλοίο Tera Jet.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων πλοίων;

Η τιμή ενός οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 69€. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Ραφήνα - Πάρος μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις, την κατηγορία του πλοίου και την θέση του επιβάτη. Τα ταχύπλοα σκάφη κάνουν ενδιάμεσες στάσεις σε Άνδρο, Τήνο, Μύκονο.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Τα πλοία που εκτελούν την διαδρομή αυτή δεν έχουν την δυνατότητα κράτησης καμπίνας. Μπορείτε όμως για πιο άνετο ταξίδι να κάνετε κράτηση θέσεων αεροπορικού τύπου.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα περισσότερα πλοία έχουν την δυνατότητα μεταφοράς οχημάτων με το κόστος ενός εισιτηρίου ΙΧ αυτοκινήτου να ξεκινά από 70€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Στους φοιτητές που έχουν πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο ή διεθνή κάρτα ISIC παρέχεται έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για αυτό το δρομολόγιο.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο ;

Οι εταιρείες που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο είναι η Golden Star Ferries με το πλοίο Superexpress ενώ πραγματοποιούνται καθημερινά δρομολόγια και από την εταιρεία Seajets με το επιβατικό πλοίο Tera Jet.

Ραφήνα - Πάρος: Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια ;

Μέσω του συστήματος κρατήσεων εισιτηρίων του booktickets, έχετε τη δυνατότητα να δείτε άμεσα σε πραγματικό χρόνο τις διαθέσιμες τιμές και αναχωρήσεις για τα πλοία από Ραφήνα και να κλείσετε τα εισιτήριά σας σε λίγα μόνο λεπτά. Με την ευκολία και την ταχύτητα του διαδικτυακού συστήματος του booktickets μπορείτε να κάνετε την κράτησή του εισιτηρίου σας online και να έχετε το εισιτήριό σας στο κινητό.