Πειραιάς - Σύμη: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Πειραιάς - Σύμη: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Συχνότητα δρομολογίων: 2 - 3 κάθε εβδομάδα
  • Διάρκεια δρομολογίου: 16 ώρες - 30 λεπτά
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών: 63,50€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 150€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Blue Star Ferries
  • Ενδιάμεσα νησιά: Λειψοί, Κάλυμνος, Κως, Νίσυρος, Τήλος
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς - Σύμη

Εισιτήρια πλοίων στις φθηνότερες τιμές για επιβάτες και οχήματα για όλα τα δρομολόγια πλοίων από Πειραιά για Σύμη μπορείς να αποκτήσεις εύκολα και απλά από το booktickets. Στην πλατφόρμα του booktickets έχεις την δυνατότητα να κατεβάσεις το ηλεκτρονικό σου εισιτήριο (e-ticket) στο κινητό σου και να ταξιδέψεις αμέσως χωρίς κουραστικές αναμονές στις ουρές των εκδοτηρίων. Κλείσε εισιτήριο πλοίου όπου και αν βρίσκεσαι.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Όλο τον χρόνο εκτελούνται 2 - 3 εβδομαδιαία δρομολόγια από τον Πειραιά για την Σύμη με ενδιάμεσες στάσεις στα νησιά Λειψοί, Κάλυμνος, Κως, Νίσυρος, Τήλος.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του δρομολογίου κυμαίνεται από 16 ως 30 ώρες. Το ταξίδι εκτελείται με συμβατικά πλοία από την Blue Star Ferries και ο χρόνος ταξιδιού εξαρτάται από την διαδρομή και τις ενδιάμεσες στάσεις στα νησιά.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων πλοίων;

Η τιμή του οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 63,50€. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις και την επιλογή της θέσης επιβάτη.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα περισσότερα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν γκαράζ οχημάτων με το κόστος του εισιτηρίου για ένα αυτοκίνητο να ξεκινά από 150€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Μπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Με την κατοχή φοιτητικού πάσου από ελληνικό πανεπιστήμιο ή διεθνή κάρτα ISIC, μπορείς να αγοράσεις με έκπτωση 50% φοιτητικό ακτοπλοϊκό εισιτήριο για αυτό το δρομολόγιο.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο;

Τα δρομολόγια των πλοίων εκτελούνται όλο τον χρόνο από την Blue Star Ferries και πραγματοποιούνται με συμβατικά πλοία. Συνήθως οι αναχωρήσεις των πλοίων γίνονται από την Ε1 πύλη του Πειραιά στις 12:00 το μεσημέρι ή στις 15:00.

Πειραιάς - Σύμη: Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια;

Μέσω της πλατφόρμας του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Εδώ θα βρεις όλες τα διαθέσιμα δρομολόγια με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για το ταξίδι σου.