Χανιά - Πειραιάς: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Χανιά - Πειραιάς: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Δρομολόγια πλοίων: καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού: 9 ώρες
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών. Τιμή εισιτηρίου επιβάτη: 49€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 79€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Blue Star Ferries, Superfast Ferries
  • Ενδιάμεσα λιμάνια: απευθείας
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Χανιά - Πειραιάς

Εισιτήρια πλοίων για το δρομολόγιο του πλοίου από τα Χανιά της Κρήτης για τον Πειραιά για επιβάτες και οχήματα μπορείς να αγοράσεις στο booktickets εύκολα και απλά. Με μερικά μόνο κλικ μπορείς να κατεβάσεις το ηλεκτρονικό σου εισιτήριο (e-ticket) στο κινητό σου και στο email σου χωρίς να χρειάζεται να πας και να περιμένεις σε εκδοτήρια εισιτηρίων της κάθε εταιρείας.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Καθημερινά πραγματοποιούνται δρομολόγια πλοίων από τα Χανιά για τον Πειραιά, με επιπλέον αύξηση των δρομολόγιων το καλοκαίρι.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του δρομολογίου είναι περίπου 9 ώρες και εκτελείται με συμβατικό πλοίο.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων πλοίων;

Η τιμή ενός οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 49€. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Χανιά - Πειραιάς μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις και προσφορές και την επιλογή της θέσης.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν γκαράζ οχημάτων με το κόστος του εισιτηρίου για ένα αυτοκίνητο να ξεκινά από 79€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Οι φοιτητές έχουν έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τα δρομολόγια από τα Χανιά για τον Πειραιά, εάν έχουν ένα έγκυρο φοιτητικό πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο ή κάρτα ISIC.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Μία καλή επιλογή για πιο ξεκούραστο ταξίδι είναι το κλείσιμο καμπίνας για το δρομολόγιο από Χανιά για Πειραιά. Κατά την διαδικασία κράτησης εισιτηρίου επιβάτη έχετε την δυνατότητα να κάνετε κράτηση καμπίνας ή να κάνετε κράτηση θέσεων αεροπορικού τύπου.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Χανιά - Πειραιάς;

Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν με συμβατικά πλοία το δρομολόγιο Χανιά - Πειραιάς είναι η Superfast Ferries και η Blue Star Ferries.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Χανιά - Πειραιάς;

Μέσω της πλατφόρμας του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Εδώ θα βρεις όλες τα διαθέσιμα δρομολόγια με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για τις ανάγκες σου. Κλείσε το εισιτήριό σου για το ταξίδι με πλοίο από τα Χανιά προς τον Πειραιά με αξιοπιστία και άνεση του booktickets.