Αθήνα - Μύκονος: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Αθήνα - Μύκονος: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Δρομολόγια πλοίων: καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού: 3 - 5ω
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια: 43€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 120€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Blue Star Ferries, Fast Ferries, Golden Star Ferries, Seajets
  • Ενδιάμεσα νησιά: Σύρος, Τήνος
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Αθήνα - Μύκονος

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών και αυτοκινήτων για όλες τις αναχωρήσεις των δρομολόγιων από τα λιμάνια της Αθήνας Πειραιά και Ραφήνα για την Μύκονο μπορείτε να προμηθευτείτε εύκολα και απλά από το booktickets. Κλείστε online τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια γρήγορα και οικονομικά! Εδώ θα βρείτε όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για τις τιμές και τα δρομολόγια των πλοίων για να οργανώσετε το ταξίδι σας!

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Καθ' όλη την διάρκεια του χρόνου εκτελούνται καθημερινά ακτοπλοϊκά δρομολόγια από το λιμάνι του Πειραιά και της Ραφήνας για την Μύκονο. Κατά την καλοκαιρινή σεζόν τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια αυξάνονται με καθημερινές αναχωρήσεις. Τα πλοία συνήθως φεύγουν από τις πύλες Ε6 ή Ε7 από λιμάνι του Πειραιά για την Μύκονο.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του γρηγορότερου δρομολογίου με συμβατικό επιβατικό πλοίο είναι 4 ώρες και 40 λεπτά για απευθείας σύνδεση και με στάσεις σε Σύρο και Τήνο ο χρόνος ταξιδιού ανέρχεται σε 5 ώρες. Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού τα δρομολόγια για Μύκονο εκτελούνται και από ταχύπλοα σκάφη με το γρηγορότερο της Seajets να πραγματοποιεί το ταξίδι σε 2 ώρες και 55 λεπτά.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή ενός οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 43€. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Πειραιάς - Μύκονος μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις και την επιλογή της θέσης επιβάτη. Τα δρομολόγια από Ραφήνα ξεκινάνε από 38€ με την Fast ferries και ενδιάμεσες στάσεις σε Άνδρο και Τήνο. Την καλοκαιρινή περίοδο το δρομολόγιο πραγματοποιείται και από ταχύπλοα πλοία της Seajets με το κόστος του φθηνότερου εισιτηρίου επιβάτη να ανέρχεται στα 71€.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα περισσότερα πλοία έχουν γκαράζ και το κόστος ενός εισιτηρίου ΙΧ αυτοκινήτου ξεκινά από 127€ με ταχύπλοα πλοία Seajets ενώ με συμβατικά πλοία της Blue Star Ferries το κόστος εισιτηρίου ενός αυτοκινήτου είναι 120€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Κατά την διαδικασία κράτησης εισιτηρίου επιβάτη έχετε την δυνατότητα να κάνετε κράτηση καμπίνας για όσους επιβάτες θέλετε ή να κάνετε κράτηση θέσεων αεροπορικού τύπου.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Με πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο ή διεθνή κάρτα ISIC, μπορούν οι φοιτητές να αγοράσουν με έκπτωση 50% φοιτητικό ακτοπλοϊκό εισιτήριο για το δρομολόγιο Πειραιάς - Μύκονος.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Αθήνα - Μύκονος;

Τα δρομολόγια των πλοίων από τα λιμάνια της Αθήνας για την Μύκονο εκτελούνται όλο τον χρόνο από την Blue Star Ferries και πραγματοποιούνται με συμβατικά επιβατικά πλοία. Κατά την καλοκαιρινή περίοδο πραγματοποιούνται καθημερινά δρομολόγια και από τις εταιρείες Fast Ferries, Golden Star Ferries και Seajets.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Αθήνα - Μύκονος;

Μέσω της πλατφόρμας του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Εδώ θα βρεις όλες τα διαθέσιμα δρομολόγια με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για το ταξίδι σου. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα δρομολόγια των πλοίων και οι τιμές των εισιτηρίων μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με την χρονική περίοδο. Προτείνεται να ελέγχετε το booktickets για την έγκαιρη ενημέρωσή σας σε ότι αφορά το ταξίδι σας.