Κρήτη - Αθήνα: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Κρήτη - Αθήνα: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Δρομολόγια πλοίων: καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού: 8 ώρες 30 λεπτά
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών: 36€ - 48€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 71€ - 79€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Anek, Superfast, Blue Star, Fast Ferries, Minoan, Seajets
  • Ενδιάμεσα νησιά: απευθείας
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κρήτη - Αθήνα

Τις χαμηλότερες τιμές για εισιτήρια πλοίων για όλα τα δρομολόγια πλοίων από Κρήτη για την Αθήνα και το λιμάνι του Πειραιά μπορείτε να κλείσετε στο booktickets. Μέσω του συστήματος κρατήσεων εισιτηρίων πλοίων του booktickets, έχετε τη δυνατότητα να δείτε άμεσα σε πραγματικό χρόνο τις διαθέσιμες τιμές και αναχωρήσεις από την Κρήτη και να κλείσετε τα εισιτήριά σας εγκαίρως σε λίγα μόνο λεπτά.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Δρομολόγια πλοίων πραγματοποιούνται καθημερινά από την Κρήτη για την Αθήνα και το λιμάνι του Πειραιά, με επιπλέον αύξηση των δρομολόγιων το καλοκαίρι.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η μέση διάρκεια των δρομολογίων από την Κρήτη για την Αθήνα είναι περίπου 9 ώρες. Τα δρομολόγια εκτελούνται κυρίως με συμβατικά πλοία.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή ενός οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά 36€ για τα απευθείας δρομολόγια από Ηράκλειο ενώ με ενδιάμεσες στάσεις την καλοκαιρινή περίοδο στα νησιά Σύρος, Μύκονος, Πάρος, Νάξος, Σαντορίνη το εισιτήριο κοστίζει 90€. Τα εισιτήρια για τα απευθείας δρομολόγια από Χανιά για Πειραιά κοστίζουν 48€. Η Seajets εκτελεί το δρομολόγιο δυο φορές την εβδομάδα από Κίσσαμο για τον Πειραιά με κόστος εισιτηρίου επιβάτη 23€ και αυτοκινήτου 104€ κάνοντας ενδιάμεση στάση στα Κύθηρα. Ωστόσο, η τελική τιμή του εισιτηρίου από την Κρήτη για την Αθήνα μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις, τον προορισμό, τον τύπο του πλοίου και την επιλογή της θέσης.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα περισσότερα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν γκαράζ οχημάτων με το κόστος του εισιτηρίου για ένα αυτοκίνητο ξεκινά από 79€ από Χανιά και 71€ από Ηράκλειο χωρίς τις εκπτώσεις.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Μία καλή επιλογή για πιο ξεκούραστο ταξίδι θα ήταν το κλείσιμο καμπίνας. Κατά την διαδικασία κράτησης εισιτηρίου επιβάτη έχετε την δυνατότητα να κάνετε κράτηση καμπίνας ή να κάνετε κράτηση θέσεων αεροπορικού τύπου.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Κρήτη - Αθήνα;

Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν με συμβατικά επιβατικά πλοία το δρομολόγιο Κρήτη - Αθήνα είναι οι Anek lines, Superfast ferries, Blue Star Ferries, Minoan lines, Fast ferries, Seajets. Η Blue Star Ferries προσφέρει εκπτώσεις εισιτηρίων με επιστροφή και η Minoan Lines προσφέρει μια σειρά εκπτώσεων που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κρήτη - Αθήνα;

Στην πλατφόρμα του booktickets, έχεις τη δυνατότητα να κάνεις ηλεκτρονική κράτηση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για το δρομολόγιο από Κρήτη για Αθήνα. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για τις ανάγκες σου. Κλείσε το ταξίδι με πλοίο από την Κρήτη προς την Αθήνα με την αξιοπιστία και άνεση του booktickets. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα δρομολόγια των πλοίων και οι τιμές των εισιτηρίων μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με την χρονική περίοδο, επομένως προτείνεται να ελέγχετε στο booktickets για τις πληροφορίες που αφορούν το ταξίδι σας.