Νάξος - Ραφήνα : Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Νάξος - Ραφήνα : Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Δρομολόγια πλοίων: καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού: 5 ώρες 30 λεπτά
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών: 43€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 70€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Fast Ferries, Seajets
  • Ενδιάμεσα νησιά: Μύκονος, Τήνος, Άνδρος
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Νάξος - Ραφήνα

Στο booktickets θα βρείτε εισιτήρια πλοίων επιβατών και αυτοκινήτων με όλες τις εκπτώσεις για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Νάξος - Ραφήνα. Στην πλατφόρμα του booktickets έχετε την δυνατότητα να κατεβάσεις το ηλεκτρονικό σου εισιτήριο (e-ticket) στο κινητό σου και στο emails σου και να ταξιδέψεις αμέσως χωρίς κουραστικές αναμονές στις ουρές των εκδοτηρίων. Ολοκληρώστε την κράτηση σας εξασφαλίζοντας εγκαίρως τη θέση σας στο πλοίο.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Κατά την καλοκαιρινή περίοδο από Μάιο ως Σεπτέμβριο εκτελούνται καθημερινά 2 ακτοπλοϊκά δρομολόγια Νάξος - Ραφήνα με συμβατικά πλοία.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Ο χρόνος ταξιδιού του γρηγορότερου δρομολογίου είναι περίπου 3 ώρες και 30 λεπτά με σκάφος της Seajets. Τα δρομολόγια εκτελούνται επίσης με επιβατικό οχηματαγωγό πλοίο της Fast Ferries που εκτελεί το δρομολόγιο σε 5 ώρες και 30 λεπτά.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων πλοίων;

Η τιμή ενός οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 43€. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις, την κατηγορία του πλοίου και την θέση του επιβάτη. Τα πλοία της Seajets κάνουν ενδιάμεσες στάσεις σε Μύκονος, Τήνος, Άνδρος με κόστος εισιτηρίου επιβάτη 69,70€.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα περισσότερα πλοία έχουν την δυνατότητα μεταφοράς οχημάτων με το κόστος ενός εισιτηρίου ΙΧ αυτοκινήτου να ξεκινά από 70€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Τα πλοία που εκτελούν την διαδρομή αυτή δεν έχουν την δυνατότητα κράτησης καμπίνας. Μπορείτε όμως για πιο άνετο ταξίδι να κάνετε κράτηση θέσεων αεροπορικού τύπου.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Στους φοιτητές που έχουν πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο ή διεθνή κάρτα ISIC παρέχεται έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για αυτό το δρομολόγιο.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο ;

Οι εταιρείες που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο είναι η Fast Ferries ενώ πραγματοποιούνται καθημερινά δρομολόγια και από την εταιρεία Seajets με το επιβατικό πλοίο Tera Jet.

Νάξος - Ραφήνα: Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια ;

Μέσω του συστήματος κρατήσεων εισιτηρίων του booktickets, έχετε τη δυνατότητα να δείτε άμεσα σε πραγματικό χρόνο τις διαθέσιμες τιμές και αναχωρήσεις για τα πλοία από Ραφήνα και να κλείσετε τα εισιτήριά σας σε λίγα μόνο λεπτά. Με την ευκολία και την ταχύτητα του διαδικτυακού συστήματος του booktickets μπορείτε να κάνετε την κράτησή του εισιτηρίου σας online και να έχετε το εισιτήριό σας στο κινητό.