Πειραιάς - Κρήτη : Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Πειραιάς - Κρήτη : Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Δρομολόγια πλοίων: καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού: 8 ώρες & 30 λεπτά
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών: 36€ - 48€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 79€ - 105€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Anek Lines, Superfast, Blue Star, Fast Ferries, Seajets
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς - Κρήτη

Τις χαμηλότερες τιμές για εισιτήρια πλοίων για όλα τα δρομολόγια πλοίων από Πειραιά για την Κρήτη μπορείτε να κλείσετε στο booktickets. Μέσω του συστήματος κρατήσεων εισιτηρίων πλοίων του booktickets, έχετε τη δυνατότητα να δείτε άμεσα σε πραγματικό χρόνο τις διαθέσιμες τιμές και αναχωρήσεις για την Κρήτη και να κλείσετε τα εισιτήριά σας εγκαίρως σε λίγα μόνο λεπτά.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Δρομολόγια πλοίων πραγματοποιούνται καθημερινά από τον Πειραιά για την Κρήτη, με επιπλέον αύξηση των δρομολόγιων το καλοκαίρι. Το πρώτο δρομολόγιο για Ηράκλειο αναχωρεί στις 9:00 από τον Πειραιά και το τελευταίο στις 21:00. Τα πλοία για Χανιά αναχωρούν συνήθως στις 21:00 το βράδυ. Τα πλοία για Κρήτη φεύγουν από τις πύλες Ε2 ή Ε3.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια των απευθείας δρομολογίων είναι για Ηράκλειο 8 ώρες και 40 λεπτά και για Χανιά. Τα δρομολόγια εκτελούνται με συμβατικά πλοία.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή ενός οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά 36€ για τα απευθείας δρομολόγια για Ηράκλειο ενώ με ενδιάμεσες στάσεις την καλοκαιρινή περίοδο στα νησιά Σύρος, Μύκονος, Πάρος, Νάξος, Σαντορίνη το εισιτήριο κοστίζει 90€ ενώ ένα εισιτήριο αυτοκίνητου έχει 105€. Τα εισιτήρια για τα απευθείας δρομολόγια από Πειραιά για Χανιά κοστίζουν 48€. Ωστόσο, η τελική τιμή του εισιτηρίου Πειραιάς - Κρήτη μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις, τον προορισμό, τον τύπο του πλοίου και την επιλογή της θέσης.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα περισσότερα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν γκαράζ οχημάτων με το κόστος του εισιτηρίου για ένα αυτοκίνητο ξεκινά από 79€ για Χανιά και 71€ για Ηράκλειο χωρίς τις εκπτώσεις.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Μία καλή επιλογή για πιο ξεκούραστο ταξίδι θα ήταν το κλείσιμο καμπίνας για την Κρήτη. Κατά την διαδικασία κράτησης εισιτηρίου επιβάτη έχετε την δυνατότητα να κάνετε κράτηση καμπίνας ή να κάνετε κράτηση θέσεων αεροπορικού τύπου.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Μπορείς να κλείσεις φοιτητικό εισιτήριο για το δρομολόγιο από τον Πειραιά προς την Κρήτη, εάν διατίθεται φοιτητικό πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο ή κάρτα ISIC με έκπτωση που φτάνει έως και 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Πειραιάς - Κρήτη;

Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν με συμβατικά επιβατικά πλοία το δρομολόγιο Πειραιάς - Κρήτη είναι οι Anek lines, Superfast ferries, Blue Star Ferries, Minoan lines, Fast ferries, Seajets. Τα πλοία συνήθως αναχωρούν από τις πύλες Ε2, Ε3. Η Blue Star Ferries προσφέρει εκπτώσεις εισιτηρίων με επιστροφή και η Minoan Lines προσφέρει μια σειρά εκπτώσεων που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς - Κρήτη;

Στην πλατφόρμα του booktickets, έχεις τη δυνατότητα να κάνεις ηλεκτρονική κράτηση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για το δρομολόγιο από τον Πειραιάς για την Κρήτη. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για τις ανάγκες σου. Κλείσε το ταξίδι με πλοίο από τον Πειραιά προς την Κρήτη με αξιοπιστία και άνεση.