Πειραιάς - Σητεία : Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Πειραιάς - Σητεία : Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Δρομολόγια πλοίων: 1 κάθε εβδομάδα
  • Διάρκεια ταξιδιού: 13 ώρες & 30 λεπτά
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών. Τιμή εισιτηρίου επιβάτη: 45€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 128€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Superfast Ferries
  • Ενδιάμεσα λιμάνια: Σαντορίνη, Ηράκλειο
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς - Σητεία

Φθηνά εισιτήρια πλοίων με όλες τις εκπτώσεις σε επιβάτες και οχήματα για τα δρομολόγια πλοίων από Πειραιά για την Σητεία της Κρήτης μπορείτε να κλείσετε στο booktickets. Μέσω του συστήματος κρατήσεων εισιτηρίων του booktickets, έχετε τη δυνατότητα να δείτε άμεσα σε πραγματικό χρόνο τις διαθέσιμες τιμές και αναχωρήσεις των πλοίων προς και από την Σητεία και να κλείσετε τα εισιτήριά σας σε λίγα μόνο λεπτά.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Τα δρομολόγια πλοίων από Πειραιά για Σητεία εκτελούνται μία φορά την εβδομάδα, με επιπλέον αύξηση των δρομολόγιων το καλοκαίρι. Το δρομολόγιο του πλοίου για Σητεία αναχωρεί στις 18:00 το απόγευμα από τον Πειραιά.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του απευθείας δρομολογίου είναι 13 ώρες και 30 λεπτά και εκτελείται με συμβατικό πλοίο.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων πλοίων;

Η τιμή ενός οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά 45€. Το δρομολόγιο του πλοίου κάνει ενδιάμεσες στάσεις στην Σαντορίνη και το Ηράκλειο. Το εισιτήριο ενός αυτοκίνητου ξεκινά από 128€. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Πειραιάς - Σητεία μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις, τον τύπο του πλοίου και την επιλογή της θέσης.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Μία καλή επιλογή για πιο ξεκούραστο ταξίδι είναι το κλείσιμο καμπίνας για το δρομολόγιο από Πειραιάς για Σητεία. Κατά την διαδικασία κράτησης εισιτηρίου επιβάτη έχετε την δυνατότητα να κάνετε κράτηση καμπίνας ή να κάνετε κράτηση θέσεων αεροπορικού τύπου.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Οι φοιτητές μπορούν να κλείσουν ακτοπλοϊκό εισιτήριο με έκπτωση 50% για το δρομολόγιο από τον Πειραιά προς Σητεία, εάν έχουν φοιτητικό πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο ή κάρτα ISIC.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Πειραιάς - Σητεία ;

Η ακτοπλοϊκή εταιρεία που εκτελεί συνήθως αυτό το δρομολόγιο είναι η Blue Star Ferries. Τα πλοία της εταιρείας συνήθως αναχωρούν από τις πύλες Ε2, Ε3. Η Blue Star Ferries προσφέρει μια σειρά εκπτώσεις εισιτηρίων που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς - Σητεία;

Στην πλατφόρμα του booktickets, έχεις τη δυνατότητα να κάνεις ηλεκτρονική κράτηση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για το δρομολόγιο Πειραιάς - Σητεία. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για τις ανάγκες σου. Κλείσε το ταξίδι με πλοίο από τον Πειραιά προς την Σητεία με αξιοπιστία και άνεση.