Τήνος  - Πειραιάς: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Τήνος - Πειραιάς: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Δρομολόγια πλοίων: καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού: 4 - 5 ώρες
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών. Τιμή εισιτηρίου: 38,50€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 110€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Blue Star Ferries, Seajets
  • Ενδιάμεσα νησιά: Σύρος
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Τήνος - Πειραιάς

Εδώ μπορείς εύκολα και απλά να αγοράσεις online εισιτήρια πλοίων με όλες τις εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα για το δρομολόγιο από Τήνο για το λιμάνι του Πειραιά. Με μερικά μόνο κλικ μπορείς να κατεβάσεις το ηλεκτρονικό σου εισιτήριο (e-ticket) στο κινητό σου και στο email σου.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Καθημερινά όλο τον χρόνο πραγματοποιούνται δρομολόγια πλοίων από Τήνο για Πειραιά, με επιπλέον αύξηση των δρομολόγιων το καλοκαίρι.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του δρομολογίου κυμαίνεται από 4 ως 5 ώρες και εκτελείται με συμβατικό και με high speed πλοίο.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων πλοίων;

Η τιμή του εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 35€ με συμβατικό πλοίο και φτάνει τα 84€ με ταχύπλοο. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Τήνος - Πειραιάς μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις και την επιλογή της θέσης. Το κόστος ενός εισιτηρίου αυτοκινήτου είναι 110€.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα περισσότερα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν γκαράζ οχημάτων με το κόστος ενός εισιτηρίου ΙΧ αυτοκινήτου να ξεκινά από 110€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Μπορείς να αγοράσεις φοιτητικό εισιτήριο με έκπτωση 50% στο ακτοπλοϊκά εισιτήρια για το δρομολόγιο Τήνος - Πειραιάς, εάν έχεις ένα έγκυρο φοιτητικό πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο ή διεθνής κάρτα ISIC.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Τήνος - Πειραιάς;

Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν με συμβατικά πλοία το δρομολόγιο Τήνος - Πειραιάς είναι η Seajets και η Blue Star Ferries.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Τήνος - Πειραιάς;

Μέσω της πλατφόρμας του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Εδώ θα βρεις όλες τα διαθέσιμα δρομολόγια με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για τις ανάγκες σου. Κλείσε το ταξίδι με πλοίο από Τήνο για τον Πειραιά με αξιοπιστία και άνεση.