Ηράκλειο - Αθήνα: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Ηράκλειο - Αθήνα: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Συχνότητα δρομολογίων πλοίων: καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού: 9 ώρες
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών: 36€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 105€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Blue Star Ferries, Anek lines, Minoan lines, Fast ferries
  • Ενδιάμεσα νησιά : Απευθείας
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ηράκλειο - Αθήνα

Εισιτήρια πλοίων για όλα τα δρομολόγια πλοίων από Ηράκλειο για την Αθήνα και το λιμάνι του Πειραιά μπορείτε να κλείσετε στο booktickets. Μέσω του συστήματος κρατήσεων εισιτηρίων του booktickets, έχετε τη δυνατότητα να δείτε άμεσα σε πραγματικό χρόνο τις διαθέσιμες τιμές και αναχωρήσεις για τα πλοία από το Ηράκλειο και να κλείσετε τα εισιτήριά σας σε λίγα μόνο λεπτά.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Καθημερινά πραγματοποιούνται δρομολόγια πλοίων από το Ηράκλειο για την Αθήνα και το λιμάνι του Πειραιά, με επιπλέον αύξηση των δρομολόγιων το καλοκαίρι.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του απευθείας δρομολογίου είναι περίπου 9 ώρες και εκτελείται με συμβατικό πλοίο.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων πλοίων;

Η τιμή ενός οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά 36€ για τα απευθείας δρομολόγια ενώ με ενδιάμεσες στάσεις την καλοκαιρινή περίοδο στα νησιά Σύρος, Μύκονος, Πάρος, Νάξος, Σαντορίνη (Θήρα) το εισιτήριο κοστίζει 87€. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού από το Ηράκλειο για την Αθήνα και το λιμάνι του Πειραιά μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις, τον τύπο του πλοίου και την επιλογή της θέσης.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα πλοία διαθέτουν γκαράζ και το κόστος ενός εισιτηρίου ΙΧ αυτοκινήτου ξεκινά από 71€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Μια καλή επιλογή για πιο ξεκούραστο ταξίδι θα ήταν το κλείσιμο καμπίνας για αυτό το δρομολόγιο. Κατά την διαδικασία κράτησης εισιτηρίου επιβάτη έχετε την δυνατότητα να κάνετε κράτηση καμπίνας ή να κάνετε κράτηση θέσεων αεροπορικού τύπου.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Ηράκλειο - Αθήνα;

Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν με συμβατικά επιβατικά πλοία το δρομολόγιο Ηράκλειο - Αθήνα είναι οι Anek lines, Blue Star Ferries, Minoan lines, Fast ferries. Τα πλοία συνήθως αναχωρούν από τις πύλες Ε2, Ε3. Η Blue Star Ferries προσφέρει εκπτώσεις εισιτηρίων με επιστροφή και η Minoan Lines προσφέρει μια σειρά εκπτώσεων που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ηράκλειο - Αθήνα;

Στην πλατφόρμα του booktickets, έχεις τη δυνατότητα να κάνεις ηλεκτρονική κράτηση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για το δρομολόγιο Ηράκλειο - Αθήνα. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για τις ανάγκες σου. Κλείσε το ταξίδι με πλοίο από το Ηράκλειο για την Αθήνα και τον Πειραιά με αξιοπιστία και άνεση. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα δρομολόγια των πλοίων και οι τιμές των εισιτηρίων μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με την χρονική περίοδο. Προτείνεται να ελέγχετε το booktickets για την έγκαιρη ενημέρωσή σας που αφορά το ταξίδι σας.