Φολέγανδρος - Πειραιάς: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Φολέγανδρος - Πειραιάς: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Δρομολόγια πλοίων: 3 κάθε εβδομάδα
  • Διάρκεια ταξιδιού: 9 ώρες & 10 λεπτά
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών. Τιμή εισιτηρίου επιβάτη: 48€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 128€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Zante Ferries, Seajets
  • Ενδιάμεσα νησιά: Κίμωλος, Μήλος, Σίφνος, Σέριφος, Κύθνος
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Φολέγανδρος - Πειραιάς

Τα εισιτήρια πλοίων για επιβάτες και οχήματα για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Φολέγανδρος - Πειραιάς μπορείτε να τα αγοράσετε online εύκολα και απλά από το booktickets λαμβάνοντάς τα αμέσως στο κινητό και στο email σας. Εδώ θα βρείτε όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για τις τιμές των εισιτηρίων και τα δρομολόγια των πλοίων για να οργανώσεις εγκαίρως το ταξίδι σου!

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Την χειμερινή περίοδο εκτελούνται περίπου 3 εβδομαδιαία ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Φολέγανδρο για τον Πειραιά από την Zante Ferries με συμβατικό πλοίο. Κατά την καλοκαιρινή περίοδο εκτελούνται καθημερινά δρομολόγια κυρίως με ταχύπλοα σκάφη από την Seajets.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του γρηγορότερου απευθείας δρομολογίου με συμβατικό επιβατικό πλοίο είναι λίγο παραπάνω από 9 ώρες. Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού τα δρομολόγια εκτελούνται και από ταχύπλοα σκάφη και πραγματοποιούν το ταξίδι σε λιγότερο από 4 ώρες.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Το οικονομικότερο εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 48€. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Φολέγανδρος - Πειραιάς μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις, την κατηγορία του πλοίου και την θέση του επιβάτη. Την καλοκαιρινή περίοδο το δρομολόγιο πραγματοποιείται κυρίως από ταχύπλοα πλοία με το κόστος του εισιτηρίου να ανέρχεται στα 83,70€ και ενδιάμεσο σταθμό την Μήλο. Τα περισσότερα πλοία έχουν μπορούν να μεταφέρουν οχήματα.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα περισσότερα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν γκαράζ οχημάτων με το κόστος του εισιτηρίου για ένα αυτοκίνητο ξεκινά από 80€ ενώ με ταχύπλοο ανέρχεται στα 128€..

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Κατά την διαδικασία κράτησης εισιτηρίου επιβάτη έχετε την δυνατότητα να κάνετε κράτηση καμπίνας με την Zante Ferries ή να κάνετε κράτηση θέσεων αεροπορικού τύπου.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Οι φοιτητές που διαθέτουν πάσο ελληνικού πανεπιστημίου ή με διεθνή κάρτα ISIC έχουν την δυνατότητα έκπτωσης 50% στα εισιτήριά τους.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Φολέγανδρος - Πειραιάς;

Τα δρομολόγια των πλοίων Φολέγανδρος - Πειραιάς εκτελούνται τον χειμώνα από την Zante Ferries με συμβατικά πλοία ενώ κατά την καλοκαιρινή περίοδο πραγματοποιούνται καθημερινά δρομολόγια και από την Seajets με ταχύπλοα πλοία.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Φολέγανδρος - Πειραιάς;

Κάντε την κράτησή του εισιτηρίου σας online για το ταξίδι σας, με την ευκολία και την ταχύτητα του διαδικτυακού συστήματος του booktickets. Μέσω του συστήματος κρατήσεων εισιτηρίων του booktickets, έχετε τη δυνατότητα να δείτε άμεσα σε πραγματικό χρόνο τις διαθέσιμες τιμές και αναχωρήσεις και να κλείσετε τα εισιτήριά σας σε λίγα μόνο λεπτά.